Annonse

Skoler i Mo i Rana evakueres etter trussel om skoleskyting

En artikkel om skoleskyting på Wikipedia er redigert og i den står det at «lista vil øke i løpet av dagen».

Annonse

Redigeringen har blitt foretatt fra en PC tilknyttet nettverket til en ungdomsskole i Mo i Rana.

Både Selfors ungdomskole og Gruben barneskole evakueres, ifølge Rana Blad. På Rana kommunes nettsider står det at samtlige skoler i kommunen stenges og at elevene sendes hjem.

Det var Kripos som varslet politiet på Mo i morges om trusselen.

– Vi har blitt gjort kjent med en vag trussel som kan tolkes slik at det vil bli utført en skoleskyting i Mo i Rana. Trusselen er ikke rettet mot en spesiell skole, så vi har valgt å ha ekstra tilstedeværelse i sentrum av Mo og ved skolene, sier operasjonsleder ved Nordland politidistrikt, Odd Ivar Pettersen.

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!