Annonse

Elev innrømmer å ha sjikanert lærer

En lærer på Steinkjer har anmeldt en elev som har filmet oppunder skjørtene hennes, for senere å dele videoen med andre. Eleven er myndig.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Midt i skoletimen skal den myndige videregåendeeleven ha filmen læreren opp under skjørtet, for å så vise fram og dele videoen på sosiale medier. Det har resultert i en politianmeldelse fra læreren, skriver Trønder Avisa (krever innlogging).

Politiet bekrefter at de mottok anmeldelsen for halvannen uke siden. Siden har saken vært prioritert høyt av politiet.

- Jeg kan bekrefte at en lærer på skolen har anmeldt en elev for sjikanerende atferd i form av uønsket filming i en skoletime. Eleven er avhørt og har erkjent handlingen, sier etterforskningsleder Leif Gundersen for Trøndelag politidistrikt, som legger til:

- Eleven innser at det han gjorde var uakseptabelt, og angrer på det han har gjort. 

Selv om eleven angrer, blir saken prioritert såpass høyt av politiet at de allerede dagen etter anmeldelsen kalte inn eleven til avhør. Saken videresendes nå til påtalemyndigheten.

Les også: Kjærsti ble mobbet av elevene sine

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!