Annonse

Det er brudd i forhandlingene med Norlandia

Etter tre runder med forhandlinger er Utdanningsforbundet og Unio fortsatt ikke kommet til enighet med Norlandia.

Annonse

Utdanningsforbundet, Fagforbundet, Delta, Fellesorganisasjonen og Lederne velger derfor samlet å ta dette videre til meklingsinstituttet. Utdanningsforbundet har i underkant av 300 medlemmer i Norlandia-barnehagene.

– Vi kan ikke godta at Norlandia som barnehagekjede velger å tilby et mye dårligere oppgjør enn hva de andre barnehagene i Spekter har fått, sier Martha Nordal, forhandlingsleder for Utdanningsforbundet i Spekter.

Meklingsdato er ennå ikke avklart, men meklingen vil trolig foregå etter sommeren, opplyser Utdanningsforbundet på sine nettsider.

– Vi kom dessverre ikke til enighet, men ser fram til en konstruktiv mekling. Målet er en god løsning for alle ansatte og virksomheten, sier Ingvild Dahl Dørnes, kommunikasjonssjef i Spekter, til Utdanningsnytt.no.

 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!