Annonse

Reportasjen om skjebnen til guttene i spesialklassen i Askim fikk stor oppmerksomhet og skapte debatt. Faksimile fra Utdanning nr. 20 i fjor.

Hør historien om X-klassen direkte fra Arendal

I ettermiddag mellom kl. 18 og 19 kan du høre journalist Kari Oliv Vedvik i Utdanning fortelle om arbeidet med X-klassen, som hun fikk Fagpressens journalistpris for i juni.

Annonse

Journalist Kari Oliv Vedvik er med i et panel sammen med tre andre journalister og skal blant annet lese noen utdrag av reportasjen om X-klassen fra Askim.

Hun vil også bli spurt om hvilke presseetiske problemstillinger hun ble stilt overfor i det flere måneder lange arbeidet med saken.

Generalsekretær i Norsk Presseforbund, Kjersti Løken Stavrum, skal lede seansen. Hun er også leder av Fagpresseprisjuryen som ga Vedvik journalistprisen i juni.

Det er flere presseetiske innslag og debatter i Arendal hele dagen, og de kan følges ved å trykke på denne lenken: https://www.nrk.no/video/PS*f4093

 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!