Annonse

Foto: fotolia

Abonner på Første steg

Ønsker du faglig påfyll eller å holde deg oppdatert på hva som er nytt i barnehagefeltet? Da bør du abonnere på Første steg.

Annonse

Første steg er et tidsskrift for barnehagelærere og kommer ut fire ganger i året. Første steg er et faglig-politisk tidsskrift med reportasjer, aktuelle fagartikler, bokanmeldelser og debatter med hovedvekt på barnehage og oppvekst. Det er et fritt og uavhengig tidsskrift under Redaktørplakaten og tilknyttet Fagpressen.

 

Prisen på abonnement er 300,- kroner i året.

 

For medlemmer i Utdanningsforbundet

Medlemmer og studentmedlemmer i Utdanningsforbundet betaler bare 150,- kroner per år.

Du kan bestille abonnement på denne siden

Som medlem kan du bestille og endre ditt abonnement ved å logge deg inn på Min side her. https://www.utdanningsforbundet.no/ 

 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!